1. Welcome to the Kingdoms of Heckfire Forums Guest!
    Please review our Code of Conduct before posting.
    Dismiss Notice

Help! Can't feed my dragons

Discussion in 'Feedback' started by Dragonlvr, Apr 23, 2021.

  1. Dragonlvr

    Dragonlvr New Citizen

    Joined:
    Apr 23, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    2
    It says i can feed my dragon, than days i dunt have any to feed it, and background goes pink....
     
    TraLaw and HanTyumi like this.
  2. QueenLJ

    QueenLJ New Citizen

    Joined:
    Jul 10, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    2
    I have the same problem too
     
    Garz69 and HanTyumi like this.
  3. Thelostmerc

    Thelostmerc New Citizen

    Joined:
    Apr 23, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    4
    Tells me I have no dragon chow and I know Iv gotten a few golden chow from the free chest as well as chow from the quests.
     
  4. Shokun79

    Shokun79 New Citizen

    Joined:
    Apr 24, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    У багатьох є така проблема з годуванням драконів
     
  5. HanTyumi

    HanTyumi New Citizen

    Joined:
    Apr 25, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Having the same issue, only my screen goes orange
     
    TraLaw likes this.
  6. Garz69

    Garz69 New Citizen

    Joined:
    Apr 25, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    All of my dragon food disappeared and I can't get help through the game. I thought last week perhaps I had used it all, but even with a week of daily play I haven't earned new food.
     
  7. Levi9621TTV

    Levi9621TTV New Citizen

    Joined:
    Apr 26, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have this issue too, my whole screen background goes orange and the level of the dragon is replaced with a ??? And says I have no food to food them, when I realllllly do 😔 this had happened to my girlfriends account for over a week now
     
  8. Levi9621TTV

    Levi9621TTV New Citizen

    Joined:
    Apr 26, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  9. Belgarion371

    Belgarion371 New Citizen

    Joined:
    Apr 20, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
  10. Slyyyy

    Slyyyy New Citizen

    Joined:
    Apr 27, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Same here, so this is a common problem that seems to not have been fixed. Someone said to delete the tech tree but I have no idea where that is and how to do it.
     
  11. Belgarion371

    Belgarion371 New Citizen

    Joined:
    Apr 20, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Just found out how to do this. You need to pull up your menu from the bottom left and click on "extras". Then scroll all the way down and clear the tech tree.
     
    Garz69 likes this.
  12. Garz69

    Garz69 New Citizen

    Joined:
    Apr 25, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Didn't work for my. Tried yesterday and again today. Thanks for the tip, though!
     
    C4b00m likes this.
  13. Garz69

    Garz69 New Citizen

    Joined:
    Apr 25, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    I restarted my phone and was then able to clear my tech tree. Thanks @Belgarion371 !
     

Share This Page